Hirdetés

Golden Axe, Phantasy Star és Jet Set Radio a faladra

|

Korlátozott példányszámú nyomtatványok készültek a SEGA klasszikus játékai alapján, kicsit szeretnénk mindet a szerkesztőségbe.

Hirdetés

Öt klasszikust a SEGA legkedveltebb címei közül varázslatos formában adott ki a Cook & Becker, akik kézzel számozott, korlátozott példányszámú nyomatokat készítettek különböző művészek artworkjeiből. 

A Sega öt kiadást engedélyezett, melyekből fejenként 200 példány készült kb. 61 cm x 91 cm méretben. A 99 dollártól (~26730 forinttól) kezdődő tételek a következők: a Jet Set Radio Roman van der Haventől, a Golden Axe Gerald Pareltől, a Streets of Rage Julien Renoulttól, a Shinobi Emmanuel Malintól és a Phantasy Star Kilian Engtől. Az alábbiakban láthatjátok a minőségi nyomatokat: 

A Cook & Becker korábban egyébként olyan játékokkal adott ki nyomtatványokat, mint a Street Fighter, a Mass Effect, a The Last of Us, az Okami vagy éppen a Journey. Az együttműködésük azonban nem ért véget a SEGA-val sem, az információk alapján nyáron újabb limitált sorozat érkezik a kiadó más játékaival a főszerepben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)