Hirdetés

Golden Axe színdarab készül Japánban

|

Ezért az előadásért azért egy pillanatig elgondolkoztunk a repülőjegy vásárláson.

Hirdetés

Remélem sokan összefutottatok már valamilyen formában a Sega 1989-es játékával, mivel a Golden Axe tényleg egy igazi klasszikus, amit legalább egyszer érdemes mindenkinek kipróbálnia - a 2008-as Golden Axe: Beast Ridert viszont jobb, ha bottal sem piszkáljátok meg, sajnos az a játék tényleg borzalmasan sikerült. Az eredeti Golden Axe egy japán társulatnak is nagy kedvence lehet, hamarosan ugyanis színházi előadás formájában keltik életre a legendás játékot. 

Hirdetés

A Spiral Chariots nevezetű szánházi társulatnak egyébként nem ez az első videojátékos adaptációja, ugyanis idén év elején egy Rent-a-Hero darabot is összehoztak. A Golden Axe előadásról egyelőre annyit lehet tudni, hogy december 19-én mutatkozik be Japánban, az író, Seiji Hattor pedig a játék főgonoszának páncélzatát is magára ölti, ő lesz a darabban Death Adder.

Az előadás hivatalos posztere már elkészült, nekünk azonnal Gilius Thunderhead lett a kedvencünk a plakáton. 

Ti melyik videojátéknak tudnátok elképzelni egy színházi adaptációt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)