Hirdetés

Google Maps - most utazós Snake-et játszhatunk

|

Április elsejére egy játékkal bővítette ki a Google a térképet.

Hirdetés

Az igazat megvallva a Google idei áprilisi térképes easter eggje nem üt akkorát, mint néhány korábbi, de azért örülünk, hogy készültek.

Hirdetés

iOS-en és Androidon az alkalmazást megnyitva a menüből választhatjuk ki a Play Snake lehetőséget (fokozatosan aktiválják, ha nem találjátok, várjatok egy kicsit), mellyel elindul egy játék, amiben a cél egy az adott városhoz (Kairó, São Paulo, London, Sydney, San Francisco vagy Tokió, vagy ha egyik sem tetszik, lehet a teljes Földet választani) kapcsolódó tömegközlekedési eszközzel összegyűjteni az embereket. Gyakorlatilag Snake-eznünk kell, csak az élelmet turisták és helyi nevezetességek helyettesítik. Akinél az appon belül még nem aktív, az itt kipróbálhatja, akár asztali gépről is.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)