Hirdetés

Google Stadia - a kontrolleren rajta van a Konami kód, a honlap easter egget rejt

|

Ha már belép a Google a játékiparba, kacsintott is egyet a gamerek felé.

Hirdetés

Tegnap bejelentette új szolgáltatását a Google, ami egy kicsit felkavarhatja a videojátékipart. Bár külön konzol nem kell hozzá, kontroller lesz.

Hirdetés

Ennek alján található meg a legendás Konami kód. Nem tudjuk, csinál-e majd bármit, ha a Stadia használata közben nyomjuk a gombokat, viszont ha a hivatalos, Magyarországról sajnos nem elérhető honlapon írja be valaki (a Start nélkül, persze), felugrik a kontroller 3D-s, forgatható modellje, mint azt a DualShockers is megörökítette.

A Google korábban is játszott már a kóddal. Néhány éve a Pixel Chromebook színesen villogott a beírása után, a Google-nek szóban elmondva az "up, up, down, down, left, right, left, right" szavakat végtelen ingyenes keresést oldhattunk fel (heh), a Play Store-ban pedig achievement járt azért, ha megfelelő irányokba lapozgattunk, majd a megjelenő gombokat jó sorrendben írtuk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)