Hirdetés

Egy újabb város tökéletes mását építették meg a Minecraftban

|

Göteborg városának munkatársai mind a tíz kerület mását elkészítették a Minecraftban, így bárki végigsétálhat a második legnagyobb svéd település utcáinak virtuális másán.

Hirdetés

A Minecraft kreatív lehetőségeit itt a GSO-n talán senkinek nem kell bemutatni, a különböző mérnöki bravúrok mellett pedig oktató jelleggel is felhasználható a Mojang játéka. Erre törekedtek azok a svédek is, akik egy egész várost építettek meg a játékon belül.

A négyszáz négyzetkilométernyi pálya elkészítésével a várostervezés és -fejlesztés fontosságára és lehetőségére igyekeztek felhívni a figyelmet. Hiszen egy város jelenlegi állapotának az ismerete is rendkívül fontos ahhoz, hogy a szakemberek meg tudják tervezni, hogyan is nézzen ki a jövőben. Egyébként ha szeretnétek ti magatok is megnézni a lenyűgöző pályagyűjteményt, innen tudjátok letölteni, a jobb oldali dobozban a városrészek neve mellett található információs ikon mellett. Ha ezzel nem akartok szöszmötölni, az alábbi videóban egy rövid  ízelítőt kaphattok a félmilliós város Minecraft-beli másáról.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)