Hirdetés

Az új GTA Online kaszinót több országban is letiltották

|

Az adott nemzetek törvényei miatt a játékosok nem tudják kiélvezni az új DLC lehetőségeit. Szerencsére a loot boxok még mindig mehetnek.

Hirdetés

Tegnap befutott a Grand Theft Auto Online Diamond Casino DLC-je, ami új lehetőségeket kínál pénzünk virtuális elpusztításához. Valódi pénzzel vehetünk játékbeli casht, amit aztán a kaszinó asztalainál eljátszhatunk. A mondat előbbi részével volt a legtöbb gondja több mint 50 országnak.

Hirdetés

Tegnap este óta a /r/GTAV Reddit lakói ugyanis elkezdték jelenteni, hogy nem tudtak beszállni a mókába:

"Elindítottam a játékot, és azonnal az új épület felé vettem az irányt, aztán venni akartam pár zsetont a játékhoz. Miután végigment a tranzakció egy hibaüzenetet kaptam vissza, ami azt írta, hogy a fiókom nem engedélyezte a vásárlás végbemenetelét. Miután felkerestem az ügyfélszolgálati osztályt, azok egy gyors üzenetben leírták, hogy a régióm miatt nem élvezhetem a DLC szerencsejátékkal kapcsolatos újdonságait."

Egyre többen kezdtek hasonló sztorikat posztolni, míg a srácok el nem kezdték listába gyűjteni az érintett régiók neveit. A leírásban már több mint 50 ország szerepel (Magyarország egyébként nincs köztük). A legszebb az egészben az, hogy a fenti 50 ország jelentős részében a loot boxok minden gond nélkül működhetnek, ami egyesek szerint szintén a szerencsejáték egy online formája - mondjuk a britek például pont nem tartoznak közéjük

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)