Hirdetés

Grand Theft Auto: San Andreas - egy őrült végigette Big Smoke rendelését

|

A YouTube egyik, kajás kihívásokkal foglalkozó videósa kiderítette, mit rendelhetett Big Smoke a Cluckin Bellben, majd fél óra alatt benyomta.

Hirdetés

Szubjektív, hogy kinek melyik a sorozat legemlékezetesebb része, de aki többel játszott, valószínűleg mindegyikből emlékszik egy-két fontos jelenetre. Ilyen volt az is, amikor Big Smoke kaját rendelt.

Matt Stonie egy versenyevő, aki rendszeresen csinál extrém evős videókat a YouTube-on. Stonie most a játék egyik híres jelenetét vette elő, melyben Big Smoke annyit rendel a játékbeli gyorsétterem kínálatából, hogy az egy négygyerekes családnak elég volna. 4chanen egy posztban fejtegették, mit takarhat a kilences, hatos, hetes és 45-ös menü, ő pedig ennek alapján járta körbe a létező kajáldákat és szerzett meg mindent, amit tudott.

A menü így összesen 9050 kalóriát tartalmaz. A videós egy órát adott magának, hogy teljesítse a kihívást, de végül nagyjából 35 perc alatt sikerült is végeznie. És még él.

Ti bevállalnátok egy hasonló menüt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)