Hirdetés

Grand Theft Auto V - javulgat az iFruit

|

A Rockstar Games betartotta a szavát és a GTA 5 iFruit alkalmazásának szinte az összes problémáját megoldotta.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V startja sikeres volt ugyan, de messze nem mondható problémamentesnek. Az előzetes letöltési parák után, volt olyan rendszer, ahol nem is futott és ez még nem minden.

Nálunk is olvashattátok, hogy a GTA V megjelenése nem volt éppen zökkenőmentes. A telepítési problémák mellett a Social Club és a iFruit alkalmazás sem szuperált rendesen, utóbbinál jó néhány felhasználó csatlakozási és töltési problémákra panaszkodott.

A Rockstar már az első hibákat említő híradásoknál jelezte, tud a problémákról, és igyekeznek mielőbb orvosolni őket.  Az iFruit nemrég meg is kapta a frissítést, amelyben búcsút mondhatunk a korábbi kellemetlenségeknek.

Ti használjátok az iFruitot, vagy még túlságosan leköt a játék ahhoz, hogy bármi másra figyeljetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)