Hirdetés

Grand Theft Auto V - Lindsay Lohan támad

|

Újabb per elé néz a Rockstar Games. Most éppen a botrányairól elhíresült Lindsay Lohan szeretne kicsikarni belőlük némi pénzmagot.

Hirdetés

A Bajos csajok, a Nem férek a bőrödbe és a Vétkek völgye filmek színésznője, Lindsay Lohan nagy fába vágta a fejszéjét, mivel be kívánja perelni a Rockstar Games csapatát azt állítva, hogy engedély nélkül használták fel az arcát a Grand Theft Auto V-höz.

A Gamespot információi alapján Lohan ügyvédei már dolgoznak rajta, hogy komoly pénzeket szedjenek ki a Rockstar Games-ből, méghozzá holmi feltételezett hasonlóság miatt. Mivel még nincs hivatalosan beadott kereset, ezért nem világos, hogy a színésznő szerint a játék melyik része vagy összetevője utal rá, de Lohan ragaszkodik hozzá, hogy a fejlesztők visszaéltek a jogaival.

A honlap forrása ugyan rámutat arra a gyenge lábakon álló tényre, hogy a GTA V borítóján (a fenti kép) látható női karakter valamelyest hasonlít Lohanre, de ezt több ezer nő állíthatná, akire hasonlít a szereplő és az sem tűnik eléggé meggyőző érvnek, hogy az alábbi küldetésben motorral hazafuvarozhatunk egy szintén hasonlító nőt, hogy elkerülje a lesifotósokat.

A Gamespot megkereste a Rockstar Games csapatát és a Take-Two Interactive anyavállalatot is az üggyel kapcsolatban, várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok? Valóban engedély nélküli felhasználásról van szó vagy Lohan kisasszony csak gyorsan szeretne nagy pénzhez jutni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)