Hirdetés

Poszt-apokaliptikus vadon lett Los Santosból a GTA V-ös rajongói videóban

|

A The Cold & The Dead című machinima készítői eltávolodtak a Grand Theft Auto V-re jellemző humortól és egy kifejezetten komor történeteket tártak elénk az ismerős helyszíneken.

Hirdetés

AbsolutePab már több alkalommal, például ezzel a retró csodával bizonyította, hogy nem akárhogy bánik a Grand Theft Auto V filmkészítő eszközeivel és az így készült felvételekkel, most pedig egy egészen érdekes stílusban próbálta ki magát.

A The Cold & The Dead című alkotásának még csak az első része jelent meg, de az eslörpő erejű katasztrófa utáni poszt-apokalitikus világból már most kifejezetten izgalmas pillanatokat mutatott be. A GTA V modolt változatával készült videóban egy túlélőt követve látjuk az eseményeket több helyszínről és időpontból, amit a kiváló hangok és kamerakezelés tesznek még hangulatosabbá. De az én dicséreteim olvasása helyett inkább nézzétek meg az első epizódot lejjebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)