Hirdetés

Szerepjátékos GTA V streamek a Twitch-nézők új kedvencei

|

Nem csak a Twitch legnagyobb nevei csatlakoznak a Grand Theft Auto V-ben való szerepjátékhoz, hanem az egyik legnépszerűbb karakterből is a streamelős oldal egyik új sztárja lett.

Hirdetés

Ugyan a Rockstar szorgalmasan frissítgeti különböző apróságokkal a Grand Theft Auto V multis módját, gyakran nem ezek miatt bukkan fel egy-egy rendkívül szórakoztató stream a sandbox játékból. A játék megújult twitches népszerűségéhez nem más kellett, mint egy szerepjátékos közösség.

Hirdetés

A készítőknek valószínűleg sikerült megoldania, hogy a privát, moddolt szerverek futtatását lehetővé tévő FiveM mod miatt ne kerüljön senki kitiltásra a GTA Online-ból, hiszen ezt használják (kiegészítve a FiveRP-vel) a manapság rendkívül felkapott szerepjátékos streamekhez is. A sok nyilvános szerver mellett viszont a legnagyobb figyelmet azok a Grand Theft Auto közvetítések kapták, ahol egy, streamerek által látogatott privát szerepjátékos szerver, a State of Emergency eseményeit lehet követni. Ehhez a társasághoz csatlakozott például a Twitch nagyágyúi közé tartozó Lirik (1,6 millió követő), vagy éppen GiantWaffle (közel 700 ezer követ), aki még el is reppelte karaktere élettörténetét.

A legmókásabb történet viszont talán Eli Thompsoné, aki a való életben egy visszavonult rendőr és a játékban is a törvény kőkemény öklét alakítja. A nézők és a többi szerepjátékos is szívébe zárta, mivel különösebb átmenet nélkül tud ugrálni a régimódi, vaskalapos járőr és ugyanennek a szerepnek a paródiája között. A streamek rendszeres látogatói olyannyira megkedvelték a seriff karakterét, hogy több mint tízezer dollárt dobtak neki össze egy új PC-re és a többi szükséges felszerelésre, hogy ő maga is streamelni kezdhessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)