Hirdetés

Grand Theft Auto V - így még biztosan nem láttad ezeket a sikerfilmeket (videó)

|

Öt emlékezetes filmet alkottak újra a Grand Theft Auto V beépített szerkesztőjével, amiket csak azért nem sorolunk most fel, mert még mindig Vin Diesel fején vonyítunk a röhögéstől.

Hirdetés

Mindig jó látni, hogy a játékosok kreativitása milyen magasságokba emelkedik, ha alkotásról van szó. Ezt a Grand Theft Auto V esetében párszor már bebizonyították, legyen szó a régóta várt jetpackről, a Vice City bejárásáról, a Gordon Freeman módról vagy a Just Cause 2 grappling hookjáról, de nagy sikernek örvendenek a filmekkel kapcsolatos művek is, mondjuk a Mad Maxes őrület vagy a Superman mod

Az amerikai IGN szerkesztői elszórakoztak a GTA V Rockstar Editorral, amelynek az lett a vége, hogy öt közismert filmből újraalkották a kedvenc jeleneteiket, így a Drive - Gázt!, a Féktelenül, a Terminator 2. - Az ítélet napja, a Halálos iramban és a Jurassic Park is megelevenedik az alábbi gyöngyszemben. De persze Vin Diesel fejszerkezete viszi az egészet a hátán. 

A videoszerkesztő jelenleg csak a PC-s Grand Theft Auto V esetében érhető el, de a Rockstar Games megígérte, hogy a nyár folyamán egy ingyenes frissítés képében a Rockstar Editor megjelenik PS4-re és Xbox One-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)