Hirdetés

A Grand Theft Auto V színészei arra kérnek minket, ne dőljünk be a pletykáknak

|

Élő adásban beszélgetett a Michaelt és Franklint alakító két színész az Instagramon.

Hirdetés

Mindenki tudja, mennyire titokzatoskodó a Rockstar Games, és mennyire kiszámíthatatlan, hogy mikor fog bejelenteni valamit. Abban szinte biztosak lehetünk, hogy nem az E3 vagy a gamescom alatt, hanem valami olyan időpontban, amikor nem számítunk rá, de így is marad közel 360 nap, amikor váratlanul fellőhetnek egy képet vagy egy videót, megerősítve a GTA VI első részleteit.

Hirdetés

Ugyanakkor a nem megbízható forrásból érkező infókat mindig érdemes fenntartásokkal kezelni, ahogy erre rendszeresen felhívjuk a figyelmeteket mi is, ha bármi olyanról írunk, aminek hitelességében mi sem vagyunk biztosak. Most a Michaelt játszó Ned Luke igyekezett mindenkit óvatosságra inteni egy instagramos élő beszélgetésben, melyben egyébként a Franklint alakító Shawn Fontenóval dumálgatott. Arra kérte a játékosokat, hogy ne higgyenek el semmit, amit a neten olvasnak olyan nevű emberektől, hogy "BossManF**kTheWorld akármi", mert nincsenek belsős infóik, csak azt szabad elhinni, amit a Rockstar mond. 

A Grand Theft Auto VI jelenlegi becslések szerint leghamarabb a jövő év végén jelenhet meg, már az új konzolokra, de nem kizárt, hogy idén hallani fogunk róla. Ha bármi konkrétum lesz, természetesen megírjuk, és ha érdekes pletykák érkeznek, azt is, legalább spekulálgatással elütjük az időt a bejelentésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)