Hirdetés

Imádnánk, ha ilyen GTA: Vice City festmény díszítené a házunkat

|

Miamiban valaki komolyan vette az autentikus játékot és rápörgött a Rockstar klasszikusára.

Hirdetés

Miközben a Grand Theft Auto 5 és a Grand Theft Auto Online önmagukban is elegek ahhoz, hogy a Rockstar Games-nek ne kelljen éheznie, a rajongók nem felejtették el a régebbi címeket sem, így rendre feltűnnek a világban a San Andreashoz és a Vice City-hez kötődő tartalmak is. 

Hirdetés

Sokakat kapott el azonnal a nosztalgia, amikor a Reddit egyik posztjában meglátták, hogy a floridai Miamiban felkerült az egyik ház falára a GTA: Vice City két ikonikus figurája és a logója a játék hamisítatlan stílusában (a Google Maps felfedte azt is, hogy a festés viszonylag friss lehet, egy 2018. áprilisi utcaképen még nem szerepel): 

Was in Miami for spring break and found this. Instant nostalgia... from r/GTA

Aki esetleg nem emlékezne rájuk pontosan, a képen látható hölgy a The Twins egyike, Bella vagy Stella: egyikük a Pole Position sztriptízklubban, másikuk a Malibu Clubban bukkant fel. A szemüveges karakter pedig Sonny Forelli, a Forrelli család vezetője és a játék főellensége. Itt az ideje egy újrajátszásnak, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)