Hirdetés

Az új Mortal Kombat film írója horrort csinálna a BioShock alapján

|

A jelek szerint Greg Russo már tudja, hogyan lehetne hatásosan átültetni a 2K játéksorozatát a mozivászonra.

Hirdetés

Rengeteg olyan játék van még, amelyekből kiváló filmadaptációt lehetne csinálni, ilyen például a BioShock széria is. Például a vízalatti Rapture sötét, már-már horrorisztikus helyszínei kiváló alapok lennének egy film számára, és valaki már tudja is, hogyan lehetne megvalósítani ezt.

Hirdetés

Greg Russo felel a közeljövőben érkező Mortal Kombat film történetéért, ami nagyon úgy tűnik, hogy hű marad a verekedős játéksorozathoz, és tele lesz kivégzésekkel. Ám az író a BioShockot is nagyon szívesen feldolgozná, és a ComicBooknak azt is elárulta, hogy már agyalt azon, hogyan lehetne átültetni azt a mozivászonra. Sőt, állítása szerint talált is egy megoldást, és ezt meg is osztotta már bizonyos emberekkel.

Nem igazán ment bele a részletekbe Russo, de annyit azért elmondott, hogy az előtérbe helyezné a játék horrorelemeit, és reményei szerint költséghatékonyan meg is tudná oldani mindezt. Az biztos, hogy a Splicerektől és Big Daddyktől hemzsegő Rapture tökéletes helyszín lenne egy horrorfilm számára, szóval egy kicsit reménykedünk, hogy nem lesz teljesen elfelejtve ez az ötlet.

Egyébként évekkel ezelőtt már tervben volt egy BioShock film, de az sajnos végül kukázva lett. Szerintetek jó filmadaptációt lehetne készíteni a 2K sorozatából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)