Hirdetés

A The Walking Dead Carlja GTA Online-t kezdett streamelni

|

Chandler Riggs, a The Walking Dead egykori sztárja jó ideje távol van már a Twitchtől, de most visszanézett, ráadásul egy nagyon mókás show-t csinált követőinek.

Hirdetés

Az évekig Carl Grimest alakító Chandler Riggs évekkel ezelőtt tett egy kísérletet a streameléssel, de aztán viszonylag hamar abbahagyta a dolgot. Most visszatért egy Grand Theft Auto Online szerepjáték szerveren, és nem mást, mint régi karakterét alakította.

Hirdetés

Először összeszedett egy kalapot, aztán gondolta elindul szerezni egy szemfedőt is, hogy minden stimmeljen Carl külsejéhez. Időközben összefutott egy játékossal, akinek karakterét Rick Rhymesnak hívtak. Vele gyorsan egymásra találtak, és mókáztak is jó pár órát a virtuális városban.

A parti legszebb pillanata az volt, amikor Chandler egy kis baltával fejbe vágta az egyik játékost, és lerúgta őt a semmibe. Mit lehetett tenni, hát fertőzött volt szegény.

Chandler egyébként szeretne subscriber lehetőséget is a csatornájára, szóval úgy tűnik, hogy most tartósan maradna a streamelésnél. Meglátjuk, mekkora sikere lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)