Hirdetés

GTA San Andreas szájjal - így még biztosan nem hallottad a közismert zenei témát

|

Mindenki készüljön fel a nosztalgiabombára, ami ebből a videóból érkezik.

Hirdetés

A klasszikus Grand Theft Auto trilógia átlépett a nosztalgiahatáron. A '90-es évek gyermekei mostanra könnyes szemekkel hallgatják a zenei betéteket, és veszik elő a telepítő lemezeket.

A szebb időkre emlékező gamerek, nem félnek a közösségi médiában sem megosztani szeretetüket az egyes játékok felé, és így történhetett az, hogy Berywambeatbox és csapata előadták a San Andreas dallamát egy darab hangszer nélkül.

Hirdetés

A srácok csak a saját hangjukat használva eldudorászták nekünk a San Andreas fő témáját, és olyan jól sikerült az előadás, hogy rögtön nyúltam is lemezéért. 

@berywambeatbox GTA SAN ANDREAS 100% VOCAL 🗣️🔥 #Berywam #noinstrument #gtasanandreas ♬ son original - Berywam

A Rockstar Games nagyon szeretné, hogy amikor a GTA San Andreast akarjuk játszani, akkor azt a Definitive Editionnel tegyük. A cinikus, borzalmasra sikerült remaster helyett mi maradunk az eredetinél, és a mesterséges hype helyett örülünk annak, hogy a közösség még mindig foglalkozik a játékkal.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)