Hirdetés

GTA-szerű Breaking Bad játékot szeretett volna a sorozat atyja

|

Vince Gilligan elmondása szerint többféle játék készülhetett volna a Breaking Bad sorozatból, köztük egy olyan, ami a GTA-n alapszik.

Hirdetés

Jövőre lesz tíz éve, hogy véget ért a Breaking Bad, avagy a Totál szívás, a 2000-es évek egyik legjobb sorozata, amit aztán 2019-ben egy filmmel zártak le végérvényesen. Spin-offjából, a szintén fantasztikus Better Call Saulból még egy rész van hátra a fináléig, és nem tudni, kezdenek-e az alkotók még valamit a franchise-zal a továbbiakban. Egy játékot azért szívesen megnéznénk.

Vince Gilligan az Inside the Gilliverse podcastban mesélt arról, hogy az évek során számos különböző ötlet született, de végül egyik sem jutott el a megvalósításig.

Hirdetés

"Nem vagyok egy nagy videojátékos, de a Grand Theft Autót nem lehet nem ismerni" - mondta, majd felvetette, hogy "az, akié a Grand Theft Auto", nem tudna-e egy modult, egy Breaking Bades adaptációt készíteni. Végül ebből sem a Rockstarral, sem nélkülük nem lett semmi, ahogy a PlayStation VR-os játékból sem, amit szintén tervezgettek. Egyedül egy mobiljáték valósult meg, a 2019-es Breaking Bad: Criminal Elements, de azt 2022 szeptemberében, egy év működés után lelőtték.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Annyit még hozzátett, hogy nem akartak olyan játékot alkotni, amit csak a neve tesz érdekessé - nem szerettek volna egy az E.T.-éhez hasonló helyzetet. Úgy érzi, mivel általában nincs kapacitásuk, nem számíthatunk arra, hogy a közeljövőben (vagy bármikor) adaptálni fogják a Breaking Badet egy játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)