Hirdetés

Totál szívás a GTA V

|

A Breaking Bad kultsorozat ismerős jelenetei köszönnek vissza egy Rockstar Editorral készített videóban.

Hirdetés

Számtalan jó játék született az utóbbi évtizedekben, ám időtálló annál kevesebb. Vajon a Grand Theft Auto V-öt még akkor is emlegetni fogjuk, amikor már a PlayStation 4 és az Xbox One sem lesznek többek egy letűnt kor relikviáinál?

Aligha lehetne egyértelmű igennel, vagy nemmel válaszolni erre a kérdésre, de az kétségtelen tény, hogy a szavatosságára nem panaszkodhatunk. Tartalmas egyjátékos kampány, szórakoztató online mód, és egyre nagyobb számban érkező modok (azért óvatosan a vírusos darabokkal) gondoskodnak szórakoztatásunkról akár hosszabb távon is. A Rockstar Editorral készült kisfilmek sokaságára pedig úgy tekinthetünk, mint a tortára fújt habra. Legújabb felfedezettünk kedvenc sorozataink egyikének, az itthon Totál szívás címmel vetített Breaking Badnek állít emléket nem is akárhogyan. Persze, tudom, hogy a szerkesztőnek is megvannak a maga korlátai, de azért a tetőn landolt pizzát hiányoltam.

Nektek hogy tetszik? Milyen sorozatok, filmek Rockstar Editoros változatára szakítanátok pár percet az életetekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)