Hirdetés

Újabb pert nyert a GTA kiadója a csalóprogramok készítői ellen

|

A Take-Two tovább harcol a csalók ellen, és továbbra is sikerrel.

Hirdetés

A kiadó már korábban is indított pert a játékhoz gyártott csaló szoftverek készítői ellen: tavaly két program, a Menyoo és az Absolute névre hallgató cheat programok kapcsán ítélt a bíróság a vállalat javára. A kiadó pedig folytatja a küzdelmet. 

Hirdetés

Ezúttal egy újabb csalásokat gyártó fejlesztő akadt fent a horgon. A TorrentFreak jelentése szerint az alperes, bizonyos Erik Cameron elismerte a szerzői jog és a játék licencszerződésének megsértését, valamint hogy a törvény megszegéséből profitált, cserébe pedig fizetnie kell a Take-Two-nak, bár azt nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan mekkora összeget. Cameront természetesen eltiltották attól is, hogy részt vegyen bármilyen szoftver készítésében, reklámozásában vagy használatában, amely bármilyen módon belepiszkál a Take-Two játékába vagy másokat bátorít rá, hogy így tegyenek.

Ezzel azonban még nem ért véget a csalások elleni harc, hiszen Ausztráliában jelenleg is vizsgálat folyik öt személy ellen, akik állítólag részt vettek ilyen program létrehozásában, és nem lennénk meglepve, ha Amerikában sem ért volna még véget a Take-Two ügyvédjeinek a munkája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)