Hirdetés

GTA VI screenshotot rejtene az újrakevert San Andreas?

|

Egy gyanús fénykép indította be a legújabb találgatáshullámot.

Hirdetés

A jövőre érkező next-gen változattal a 2013-as Grand Theft Auto V éppen harmadszor készül megjelenni, így nem csoda, hogy az egyre fásultabb rajongók már ki vannak éhezve a hatodik epizódra, annál is inkább, mert a klasszikus trilógiát újrakeverő The Definitive Edition-kollekció is elég gyászosra sikeredett.  

Ezért aztán változatlanul nagy a kereslet a Grand Theft Auto VI-pletykákra, most pedig épp a San Andreas remastere miatt indult be a találgatás, miután valaki rámutatott egy gyanús fényképre a játékban.

Hirdetés

A kérdéses fotó a Bone Countyben található UFO-s bár, a Lil' Probe'Inn falán lóg, és egy családi házat ábrázol. Elsőként a GTAForums GTA VI-pletykáknak szánt beszélgetésében posztolta a mussefar03 nevű felhasználó, aki szerint ez lehet a régen várt folytatás első screenshotja.

Az izgalmas teória rövid idő alatt számos támogatót szerzett a GTA-közösségben, mivel a képet elnézve valóban gyanús, hogy valamilyen játékból származik az anyag. Egyesek felvetették, hogy talán a GTA V-ből, ám hiába indultak többen is a keresésére, cikkünk megírásáig senki sem akadt a nyomára.

A Grand Theft Auto VI kapcsán ugyebár az is visszatérő szóbeszéd, hogy ismét a Miami-ihlette Vice Cityben játszódik majd, egy fórumozó pedig talált is egy képet a floridai várostól északra fekvő Boca Ratonból, amin egy nagyon hasonló házat láthatunk. A Rockstar már a GTA V-ben is rengeteg épületet mintázott a valóság alapján, így ez nem is olyan hajmeresztő állítás, de azért azt sem árt megjegyezni, hogy a gyanús kép egy elég tipikus amerikai otthont ábrázol.

A fentiek alapján mindenki döntse el maga, hogy a fejlesztők vajon tényleg a GTA VI-al húzzák-e az agyunkat, vagy csak egy újabb téves elmélettel van dolgunk. Ebben segíthet, hogy időközben elkészült a ház nagyobb felbontású változata is:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)