Hirdetés

GTA VR - ilyen lenne, ha Trevor kiszabadulna a valóságba

|

Vagy ha mi szabadulnánk be a Grand Theft Auto V világába. Így vagy úgy, a Corridor ismét egy fantasztikus videót készített, ezúttal a Trevort játszó színész közreműködésével.

Hirdetés

A Corridor Digital már nagyon régóta nyűgöz le minket csodálatos videóival - nem véletlenül rendelkezik a csatorna több mint négymillió feliratkozóval.

Nem ez az első GTA-s videójuk, viszont önmagában az is fantasztikus, hogy sikerült megnyerniük Steven Oggot, a GTA V-ben Trevort alakító színészt. A GTA VR videó sztorija szerint egy gamer felveszi a világ legfejlettebb VR szemüvegét, de nem épp olyan élményt kap, amilyenre számított. Aztán a végére az egészen csavarnak még kettőt. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készült, azt itt nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)