Hirdetés

A Deus Ex fejlesztői is egy Galaxis őrzői játékon dolgoznak?

|

Egyes források szerint míg a Crystal Dynamics végzi a Bosszúállók játékkal kapcsolatos munkálatok nagy részét, az Eidos Montreál egy másik Marvel projektet felügyel.

Hirdetés

A Square Enix és a Marvel egy több játékra szóló megállapodást kötött, melyek közül az első a Bosszúállók csapatát állítja középpontba. Mint azt a rövid teaser finoman sugallta, ezen a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal munkálkodik. 

Ennél többet jelenleg még nem volna szabad tudni, de mindenkinél máshol van a morális határ azt illetően, hogy mennyit mondhat el. A Kotakunak meg nem nevezett források arról beszéltek, hogy míg a Crystal Dynamics a Shadows of the Tomb Raider (avagy a következő, nagy Tomb Raider játék) mellett a Bosszúállók játékot fejleszti, az Eidos Montréal egyrészt besegít ennél a kettőnél, másrészt a második Marvel-játékot készíti, ami A galaxis őrzőiről szól. Ez a Telltale-féle kalandjátéktól teljesen független.

Bár örülnénk neki, nem érdemes arra számítani, hogy az E3-on részleteket tudunk meg. A hivatalos közlemény szerint 2018-ig nem árulnak el semmi egyebet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)