Hirdetés

A Guild Wars fejlesztői és közössége segített egy játékosnak, akinek az egész háza leégett

|

Siadina karácsony előtt nem sokkal szinte mindenét elvesztette, de a Guild Wars Nightfall gyűjtői kiadása épen maradt. Az ArenaNet ezt nem hagyta szó nélkül.

Hirdetés

Több mint egy hónappal ezelőtt, december 13-án a Georgiában élő Flora Hunsucker háza pillanatok alatt teljesen leégett egy meghibásodott hajszárító miatt. A tűzben gyakorlatilag mindene odalett. 

Hirdetés

Mikor nem sokkal később visszament ellenőrizni a károkat, szinte sértetlenül találta a Nightfall kiadását. A Kotakunak elmondta, régi Guild Wars játékos, közel 5000 órája van a játékban és 2500 a második részben, így örült neki, hogy ha más nem is, ez legalább megúszta. Feltöltött egy videót Twitterre, a posztban pedig bejelölte az ArenaNetet.

A cég nem sokkal később megkereste, kérték, hogy adja meg a címét, és küldenek neki egy pólót. Siadana már ettől is izgalomba jött, viszont az ArenaNet természetesen nem állt meg itt. Amellett, hogy GoFundMe kampányába, melyben 5000 dollárt szeretett volna gyűjteni a károk fedezésére, 3500 dollárral szálltak be, postán elküldték neki a játék összes gyűjtőijét dedikálva, némi extra cucc kíséretében.

A reddites közösség szintén segített, ahogy tudott, így a gyűjtés sikerrel zárult, sőt, több is jött össze, mint várta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)