Hirdetés

Guinness-rekorder lett a Fall Guys

|

Egy elég komoly versenyben sikerült a Fall Guysnak minden más játékot maga mögé utasítania.

Hirdetés

Kevesen gondolták volna, hogy ekkora siker lesz a Fall Guys, a nagy népszerűséghez pedig teljesen bizonyosan az is sokat hozzá tudott tenni, hogy a játék anno ingyenes PlayStation Plus címként debütált PlayStation 4-en.

Itt ugyanis annyira sokan pörögtek rá, hogy a Fall Guysnak sikerült egy Guinness-rekordot is beállítania.

Hirdetés

Mostantól fogva ott fog virítani a Guinness Rekordok Könyvében, hogy nem más, mint a Fall Guys a világ legtöbbször letöltött PlayStation Plus játéka.

Ez egyébként remekül hangzik, de nem ártott volna esetleg azt is elárulni, egészen pontosan mekkora letöltésszámról van szó. Sajnos azonban ezt egyetlen illetékes sem kötötte az orrunkra, így nem tehetünk mást, el kell hinnünk a hivatalos közleményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)