Hirdetés

Nem találnátok ki, ki a játékvilág leghosszabb ideje aktív karaktere

|

Pac-Man? Mario? Donkey Kong? Esetleg az ütő a Pongból? Nos, egyik sem.

Hirdetés

A Guinness Rekordok Könyvéből egész érdekes dolgokat lehet megtudni, és furábbnál furább tettekkel lehet bekerülni. Nemrég például egy fickó azzal állított be rekordot, hogy ő lett az egy perc alatt legtöbb gyufát nyelvvel eloltó ember a világon. GG.

Van a könyvnek egy gamer változata, ami azért főleg értelmes rekordokat gyűjt. Az Injustice 2 megjelenésével új csúcsot sikerült beállítani - a legrégebbi videojátékos karakter rekordját ugyanis Superman tudhatja magáénak, aki 38 éve szerepel játékokban. Először az 1978-as, Atari 2600-ra megjelent Superman játékban tűnt fel, míg a Pac-Man árkádgépek például csak 1980-ban debütáltak. A bejelentő poszt azt is megemlíti, hogy a Superman: The New Superman Adventuresé a legalacsonyabb értékelés rekordja: a játék 22,9%-on áll a GameRankingsen

Gratulálunk a NetherRealmnak, azt meg külön köszönjük, hogy az Injustice 2 olyan fantasztikus lett, amilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)