Hirdetés

Így néz ki a világ legnagyobb videojáték gyűjteménye

|

Egy ausztrál gamer, Joel Hopkins összesen 17446 játékkal rendelkezik, ezzel ő a jelenlegi rekordtartó. Egy több mint egyórás videóban mutatja meg kollekcióját.

Hirdetés

Azért a játékosok jelentős részéről elmondható, hogy megvásárolt játékaikat nagy becsben tartják, kirakják a polcra, boldogan nézegetik, és büszkék arra, hogy tulajdonosai a játéktörténelem egy darabjának. A Last Gamer néven is ismert Joel egy kicsit túltolta.

Hirdetés

A szoba még nincs teljesen kész, körülbelül fél év kell a befejezéséhez, de nagyon jól alakul. A rengeteg játék mellett megtalálhatók ereklyék, ajándéktárgyak, különböző gépcsomagok (a Nintendo nagyon sokat köszönhet neki). Bizonyos platformokra egy adott régióban megjelent összes játék megvan neki, de még volna mit összegyűjteni. Valószínűleg nem itt fog megállni. Nézzétek meg.

A ti gyűjteményetek hány darabból áll? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)