Hirdetés

Gyermeki örömmel nézte a Mortal Kombat stábja a film első előzetesét

|

Nem csak mi lelkesedünk annyira az új Mortal Kombat moziért, a film stábja is odáig van érte - legalábbis ez jön le abból, ahogy az első trailerre reagáltak.

Hirdetés

Nemrég megnézhettük az idén érkező új Mortal Kombat filmadaptáció első hivatalos előzetesét, amelyből egyesek Johnny Cage karakterét, mások pedig a Street Fighterből ismert Chun-Lit hiányolták. Nekünk viszont cseppet sem volt hiányérzetünk, még akkor sem, ha itt egészen másképp mondott búcsút karjainak Jax, mint a korábbi játékokban, filmekben és képregényekben.

Az alábbi videó alapján a stábnak sem hiányzott semmi az előzetesből, ugyanis olyan lelkesen nézték végig a kedvcsinálót, mintha ők maguk is hatalmas rajongók lennének - könnyen lehet persze, hogy épp így van.

Hirdetés

Az új filmben Liu Kanget alakító Ludi Lin osztotta meg a közös előzetesnézésről készített videót, rajta kívül Todd Garner (a film producere), Lewis Tan (Cole Young), Chin Han (Shang Tsung), Jessica McNamee (Sonya Blade), Max Huang (Kung Lao), Tadanobu Asano (Raiden), Joe Taslim (Bi-Han/Sub-Zero), és Mehcad Brooks (Jax) nézték együtt a trailert.

Íme a csapat reakciója: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)