Hirdetés

Gyilkos bohóccal fűszerezett Mad Max - itt a PlayStation exkluzív játéka alapján készült sorozat előzetese

|

Megérkezett a Twisted Metal teasere, és egyúttal a premier időpontjáról is lehullott a lepel.

Hirdetés

Úgy tűnik vége a béna adaptációk korának, és egyre gyakrabban kerülnek hozzáértő kezekbe azok a szellemi termékek, amelyekhez játékosok milliói kötődnek érzelmileg. Legalábbis erről árulkodik a Super Mario Bros.: A film és a The Last of Us sorozat sikere. Hollywod mellett a streamingben érdekelt cégek is meglátták a témában rejlő potenciált, ezért már szinte minden valamirevaló játékból (esetleg annak keletkezéséről) készül film vagy sorozat, élőszereplős vagy animációs.

Hogy ennek a trendnek az egyik éllovasa és haszonélvezője a Sony, cseppet sem meglepő, elvégre mind a filmiparban, mind a játékiparban komoly tényezőnek számít, ráadásul rengeteg értékes IP van a birtokában, köztük olyanok is, amelyek hosszú ideje szunnyadnak kihasználatlanul.

Hirdetés

Az utóbbiak halmazába tartozik Twisted Metal is, amiből a Sony a Universal Televisionnel összefogva gyúrt egy körülbelül harmincperces epizódokból álló, posztapokaliptikus akció-vígjátéksorozatot. A főszereplője egy amnéziás tejesember (Anthony Mackie), aki jobb híján a John Doe névre (ezzel illetik azokat a férfiakat, akiknek a személyazonossága nem ismert) hallgat, és azt a feladatot kapta, hogy eljuttasson a címzettjéhez egy fontos csomagot. Mackie-n kívül a stábot erősíti még Neve Campbell és Thomas Haden Church is, nem beszélve az előzetes végén felbukkanó bohócot, Sweet Tooth-t megformáló Samoa Joe-ról. Az AEW pankrátorát Will Arnett szinkronizálja.

A 10 epizódosra tervezett Twisted Metal július 27-én rajtol el a Peacock streamingplatformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)