Hirdetés

Gyönyörűek a Horizon Zero Dawn képregény borítói

|

A Titan Comics már készül a Horizon Zero Dawn képregénysorozat indítására, az első füzet borítóvariánsait nemrég közzé is tették.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn képregénysorozat a játék eseményei után veszi fel a fonalat. Az első füzet főszereplője Aloy barátnője lesz, aki bajbajutott társát igyekszik majd megmenteni. Egy izgalmas kis sztorira számíthatunk, amit remélhetőleg minden rajongó élvezni fog. A széria nyitószámához több borító is készült, melyeket a Titan Comics bizony annak rendje s módja szerint közzé is tett.

Hirdetés

A látványos borítók között akad a ceruzarajztól a meglepően részletes, játékból vett artworkökig minden, csemegézzetek közöttük bátran az alábbi galériában. Mi hirtelen azt sem tudjuk, hogy melyik verziót szeretnénk felrakni a polcra, de valamelyiket biztosan.

A Horizon Zero Dawn képregénysorozat legelső számának amerikai megjelenése 2020 augusztusában várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)