Hirdetés

Gyönyörűek az Elden Ring gyűjtői kiadásai

|

Már a doboz is szép, a tartalom meg még szebb.

Hirdetés

Ma végre láthattuk, milyen játékmenetre számíthatunk a FromSoftware következő alkotásától, és alig várjuk, hogy jövő februárban lóháton ülve harcolhassunk mindenféle szörnyűségekkel. Nagy a hype az Elden Ring körül, ami érthető, mivel a fejlesztők korábban több ízben is bizonyították, hogy tudják, hogyan kell jó játékot csinálni. 

Az igazi rajongók jobban teszik, ha minél hamarabb lecsapnak az Elden Ring Collector's Editionre, vagy még inkább annak prémium változatára, ami csak a Bandai Namco boltjában lesz kapható.

Hirdetés

A 189,99 eurós Collector's Edition a játék egy PC-s, PlayStation-ös vagy xboxos példánya mellett tartalmaz egy 23 cm magas Malenia - Blade of Miquella szobrot, egy exkluzív fémdobozt, egy 40 oldalas, keményfedeles artbookot, illetve a betétdalokat digitális formában.

Ezt fejeli meg egy 1:1 arányú sisakreplikával a Premium Collector's Edition, mely 259,99 euróért vihető el - bár a hivatalos oldal most épp azt jelzi, hogy az összes példány elfogyott.

Bár a megjelenés csak 2022. február 25-én lesz, ezeket a kiadásokat érdemes a lehető leghamarabb előrendelni, jellemzően kicsi a készlet, és gyorsan fogy.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)