Hirdetés

Ha a Life is Strange-et és Disco Elysiumot nemcsak játszanád, hanem néznéd is, ennek örülni fogsz

|

Az Amazon összeállt a Sonic filmek mögött álló stúdióval, hogy velük karöltve építhessék fel a Life is Strange és Disco Elysium projekteket.

Hirdetés

Collider jelentése szerint az Amazon Studios lezárta az első körös megegyezéseit a dj2 Entertainmenttel, és így hamarosan nekiugorhatnak egy sor videojáték adaptációjának. Az első két projektjük valószínűleg a Life is Strange és a Disco Elysium lesz majd, melyeket egyenesen az Amazon Prime Video streamplatformra szánnak. Ha ismerősen cseng a dj2 Entertainment neve, az azért lehet, mert a produkciós vállalatnak már vannak tapasztalatai az adaptációkkal. Nekik köszönhettük például a Sonic, a sündisznót is.

Hirdetés

Egyébként a Collider úgy tudja, hogy a Life is Strange és a Disco Elysium munkálatai már meg is kezdődtek, ami azt jelenti, hogy a kiadókkal történt egyezkedések véget értek. Ezek szerint mindkét címből várhatjuk majd a szériákat, és már csak maximum gyártási problémák állhatnak az útjukba. Reméljük, nem fognak.

Egyelőre egyik projektről sem áll rendelkezésre bővebb információ, de megnyugtató, hogy két ekkora cég áll mögöttük, és némi szerencsével már idén megismerhetjük a stábtagokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)