Hirdetés

Ha értesz a modkészítéshez, 10 ezer dollárt kereshetsz

|

Ennyit ajánlott ugyanis egy youtuber annak, aki előre meghatározott szempontok alapján kibővíti a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot.

Hirdetés

Nyilván van, aki nem ért egyet ezzel, de lényegében konszenzus alakult ki abban a kérdésben, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nemcsak a Nintendo Switch (és ne feledjük a sanyarú sorsú Wii U-t sem) legfontosabb exkluzívja, hanem játékdizájn tekintetében követendő példa kellene, hogy legyen mindazon fejlesztők számára, akik nyitott világú alkotásokon dolgoznak.

Bármilyen nagyszerű is azonban a Hidemaro Fujibayashi rendezte akció-kaland, egyvalami hiányzik belőle: nincs rá mód, hogy egyszerre többen kalandozzanak Hyrule királyságában.

Hirdetés

Emiatt döntött úgy a PointCrow néven ismert youtuber, hogy nem kevesebb, mint 10 000 dollárt fizet annak, aki működő muliplayer modot készít a The Legend of Zelda: Breath of The Wildhoz. Természetesen feltételeket is szabott; példának okáért kapjon ingyenes hozzáférést bárki, aki játszana vele (de PointCrow egy vagy két hétnyi előnyt kér másokhoz képest), legyen képes legalább két játékost kezelni (eredetileg 4 volt az alsó határ) és lehessen elindítani a térkép bármely pontján. Továbbá azt is kikötötte, hogy a rajongói alkotásnak legalább két hónappal azelőtt el kell készülnie, hogy megjelenne a Breath of the Wild folytatása, amelynek pillanatnyilag sem a végleges címét, sem a premierdátumát nem ismerjük túl azon, hogy valamikor 2022 folyamán várható Nintendo Switchre.

Bár a felajánlott összeg nagynak tűnik, a felhívásra reagálva többen azt írták, hogy a szükséges munkaórák számát figyelembe véve már nem olyan csábító, ha professzionális eredményt vár. Ettől függetlenül persze bárki szerencsét próbálhat, akár ti is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)