Hirdetés

Ha ez eddig nem lett volna világos, tilos embargó lejárta előtt streamelni a Cyberpunk 2077-et

|

A fejlesztők szeretnék, ha mindenki maga tapasztalhatná meg a Cyberpunk 2077 élményt, így közleményben tudatták, hogy egyelőre semmi nem kerülhet ki a játékból.

Hirdetés

Mi is alig hisszük el, hogy ezt leírhatjuk, de már csak egy hétre vagyunk a Cyberpunk 2077 megjelenésétől. Két dologban lehetünk biztosak: hogy ez a hét valószínűleg egy ólomszárnyú pingvin sebességével röppen majd el; és hogy szépen lassan elkezdenek megérkezni a sajtó- és tiszteletpéldányok a kiválasztott szerencsésekhez, akik kicsit korábban belevethetik magukat Night City forgatagába. A fejlesztők azonban most óvva intenek mindenkit attól, hogy ideje korán kezdjen szivárogtatni.

Az idei év egyik legjobban várt játékának, a The Last of Us Part II-nek a megjelenésére már árnyékot vetett az, hogy rengeteg információ szivárgott ki belőle, ami az egyébként fantasztikusan sikerült játék mellett is hagy némi keserű szájízt, amikor visszagondolunk a nyári várakozásra.

Hirdetés

Ezek után nem csoda, hogy a CD Projekt Red szeretne elkerülni egy hasonló fiaskót.

"Akármennyire is nehéz lesz ezt elérni, szeretnénk, hogy a gamerek szerte a világban ugyanazt a - spoiler mentes - élményt kapják, amikor a játék megjelenik."

- írja a cég közleményében. 

Éppen ezért felszólítanak mindenkit, hogy aki megjelenés előtt kap példányt, az semmilyen közvetítést, let's playt vagy hasonló tartalmat ne tegyen közzé december 9. előtt (nálunk egyébként így dél az embargó).

Ezután megjegyzik, hogy akik mégis megteszik, azokra ráküldik a MAX-TAC-ot mely a Cyberpunk 2077 egyik brutális kommandós csapata. Bár valószínűleg nem kell kiber-implantátumos katonákra számítania annak, aki megszegi a titoktartást, a következmények nem maradnak majd el.

A közleményt egy kis kikacsintással zárják az idei, meglehetősen gondterhelt év felé:

"Ezután a dátum után örülnénk, ha úgy streamelnétek a játékot, mint ha nem lenne holnap. 2020 van, szóval ki tudja, lehet, hogy tényleg nincs."

Abszolút egyet tudunk érezni mindenkivel, aki minél előbb szeretne megismerkedni a CD Projekt Red legújabb kalandjával, de mi is kérünk titeket a spoilerek mellőzésére, hiszen egy ilyen narratívában nagyon erős játék esetében rengeteget kivesz az élményből, ha ismerjük a fordulatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)