Hirdetés

Ha létezik Ghost of Tsushima rajongói divat, akkor ez az!

|

A SuperGrupies egy Ghost of Tsushima órát, egy kabátot és egy táskát mutatott be melyek a Sucker Punch legújabb játékának stílusjegyeivel rabolják el szívünket.

Hirdetés

A szamurájos játékok az utóbbi időkben igencsak megsokasodtak, a legutóbbi nagy költségvetésű alkotás ebben a témában pedig a Ghost of Tsushima volt, ami méltán zsebelte be a rajongók elismerését (HP-nak azért akadt egy-két gondja vele, erről olvashattok tesztjében, de alapvetően ő is nagy Sakai-fan lett). Ha pedig valaki rajong a japán hangulatért, és bejött neki a Sucker Punch játéka, akkor annak illik elgondolkoznia azokon a kiegészítőkön, melyeket a SuperGrupies mutatott be.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, az ilyen jellegű ruhadaraboknak és csecsebecséknek tisztesen megkérik az árát, aki tehát esetleg haza szeretne vinni egy Gohst of Tsushima stílusú kabátot, az bizony rendesen a tárcájába kell, hogy nyúljon. A japán mintákkal ellátott ruhadarabért nagyjából 68 ezer forintot kell kicsengetni:

Ugyanennyit kóstál az óra is, melynek számlapját ízlésesen díszítik a játékra jellemző motívumok és emblémák, és színvilágát tekintve is jól visszaadja a szamurájos kaland hangulatát:

Akik valamivel olcsóbban szeretnék kiélni a rajongásukat, azok "mindössze" kb. 40 ezer forint körüli összegért lecsaphatnak a táskára, mely szintén bőségesen hordozza a Ghost of Tsushima jegyeit:

Ti melyiket vinnétek legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)