Hirdetés

Bella Ramsey kulisszák mögötti fotókkal köszöntötte Pedro Pascalt a szülinapján

|

Ha már nagyon hiányzik a The Last of Us, ezek a fotók segíthetnek egy kicsit.

Hirdetés

Aki már végignézte a The Last of Us epizódjait - márpedig ebben a táborban sokan vannak, hiszen az utóbbi idők egyik legnépszerűbb sorozatáról van szó - bizonyára szomorkás irigységgel gondol azokra, akik még bele sem kezdtek a darálásba, hiszen előttük még ott van jó pár intenzív pillanat, amit átélhetnek.

Bár korántsem hibátlan adaptációról van szó, a két főszereplő, Pedro Pascal és Bella Ramsey között remekül működött a kémia, a különféle werkvideókból és interjúkból pedig érződik, hogy a két színész valóban jól kijött egymással.

Hirdetés

A Mashable figyelt fel rá, hogy az Ellie szerepét alakító Bella Ramsey nemrég egy saját fotóválogatással köszöntötte fel a Joelt megformáló Pedro Pascalt, a chilei színész 48. születésnapja alkalmából.

"Boldog P-napot!"

- írta Ramsey a fotók alá, amivel csak egyetérteni tudunk.

Nem csak a 19 éves brit színész emlékezett meg azonban napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott színészéről. Ethan Hawke szintén az Instagramon gratulált kollégájának.

"Ez a te világod, mi csak benne élünk"

- írta Hawke, aki Pedro Almodóvar tavasszal érkező western-rövidfilmjében játszik majd együtt Pascallal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)