Hirdetés

Ha meglátod ezt a Kratosnak öltözött testépítőt, te is rohanni fogsz az edzőterembe

|

Megint aktuális lett a videó, amin egy profi testépítő a God of War főhősének testfestésében csinál végig egy elég durva edzésprogramot.

Hirdetés

A folytatást a kicsit optimistáknak tűnő szivárgások szerint is csak ősszel kaparinthatjuk meg meg, viszont Kratos legutóbbi kalandja, a 2018-as God of War napokon belül PC-re érkezik.

Így a háború istene ismét rendkívül aktuális, aminek kapcsán egy testépítő egy zseniális, a játék eredeti, PS4-es megjelenésekor készített videójára emlékeztetett minket.

Hirdetés

Bradley Martynt kifejezetten megérinthette a Hellászból az északi tájakra került istenség kalandja, ugyanis nagyjából három éve azt is bevállalta, hogy leborotválja a fejét, és magára ölti a játéksorozatból ismert legendás testfestést. Erre nemrég egy mókás Twitter-posztban emlékezett vissza, amiben Kratosként a vécén ülve böngészi a telefonját.

A nem mindennapi szerelést viszont anno nem csak néhány fotó kedvéért öltötte magára, hanem ha már Kratosnak öltözött, elment egy közeli plázába is, hogy borzolja a kedélyeket nem mindennapi külsejével (ami mondjuk egy jobb baltával még ütősebb lehetett volna).

Ezt követően viszont egy cosplayer találkozó után a második leglogikusabb helyre is elment a God of War főhősének öltözve és egy, szerinte a háború istenéhez méltó edzésprogramot is lenyomott. Érthető módon az edzőterem többi látogatója tartott egy kis szünetet, hogy megnézze a nem mindennapi kinézetet és a hozzá tartozó, szintén lenyűgöző sportteljesítményt.

Ugyan Martynnak a beszédhangján kicsit dolgoznia kellene, ha szeretne felérni Christopher Judge-hoz Kratos megformálásában, de úgy tűnik, külsőre mindent tud nyújtani, ami a szerephez kell.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)