Hirdetés

Ha mélyebben érdekel a játékok világa, ezt a dokumentumsorozatot ne hagyd ki!

|

A Double Fine összedobott egy szériát a Psychonauts 2 munkálatairól, amit melegen ajánlanánk mindenkinek, akit érdekel a szakma.

Hirdetés

A Double Fine nem a legnagyobb játékfejlesztő stúdió a piacon, de amit csinálnak, azt szívvel-lélekkel csinálják. A Psychonauts és a Broken Age is szépen illusztrálja ezt, és a Broken Age fejlesztéséről szóló dokumentumsorozat már megmutatta, hogy hogyan áll össze egy közepes méretű kalandjáték.

A srácok most ismét a vágóasztalhoz ültek, és összedobtak egy szériát, ami bemutatja a Psychonauts 2 útját az első rész kiadásától a második rész befejezéséig.

Hirdetés

A csapat előásott minden videós és képi anyagot ahhoz, hogy elmesélhessék a történetet, ami a Double Fine megalapításakor kezdődött. Akit érdekel a játékfejlesztés, és tudni szeretné, hogy mi az ára egy ilyen projektnek, az semmiképp se hagyja ki ezt a sorozatot.

A 34 részes PsychOdyssey már elérhető ezen a linken keresztül. Meglehetősen hosszú, de megéri minden ráfordított perc.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)