Hirdetés

Ha tetszett a Zombieland, a Twisted Metal sorozatnak is nyugodtan adhatsz egy esélyt

|

Ha már összeomlott a világ, akkor akár jól is érezhetjük magunkat a maradványaiban.

Hirdetés

A számtalan videojátékos adaptáció közül talán a Twisted Metal sorsa a legegyszerűbb. A 2019-ben bejelentett feldolgozás hamar megtalálta a stábját, amely munkához is látott, és a forgatások idén augusztusban le is zárultak.

Ami a játékos projekteket illeti, ez bizony gyors tempó, és a stáb összességében nagyon lelkesnek tűnik a sorozattal kapcsolatban. Carter Sawn, a PlayStation Studios vezető producere legalábbis örömmel mesélt a munkálatokról az amerikai IGN-nek.

Amikor arról kérdezték, hogy hogyan tervezik megjeleníteni a Twisted Metal világát, akkor meglehetősen egyenes választ kaptak.

"Kellenek a verdák, és kell a poszt-apokaliptikus világ. Van egy rakat karakter, akiket imádunk, kezdve nyilván Sweet Tooth-szal, aki a sorozatban is egy ikonikus alak lesz."

A Twisted Metal bohócának hangját Will Arnett adja, míg a fizikai színészkedésért Samoa Joe, egy pankrátor felel majd. Ez a megoldás segíthet erős jelenlétet kölcsönözni a figurának.

Hirdetés

Persze lesznek még érdekes szereplők, de a lényeg az abszurd humor, amit a filmipar nagyjai néhol nagyon jól eltaláltak, így volt mihez nyúlni inspirációért.

"Próbáljuk átadni az erőszakot és abszurditást. A Zombieland egy remek iránymutató azt illetően, hogy mit rakhatunk össze. Annak az egész filmnek az volt az alapja, hogy mennyire érezheted jól magad az apokalipszis közepében."

A sorozat írói, Paul Wernick és Thett Reese hatalmas Twisted Metal rajongók a showrunnerrel, Michael Jonathan Smithszel együtt. Utóbbi kifejezetten szeretne még a sötétebb pontokba is kegyetlen humort vinni, de ez persze nem jelenti majd azt, hogy ne lennének fontos tétek a karakterek számára.

"Vannak helyzetek, amikor rossz dolgok történnek, és érzelmek kerülnek elő, ugyanakkor a játék egy fékevesztett móka volt. Mi ezt próbáljuk megfogni a sorozatunkkal is."

Anthony Mackie karaktere lesz az egész középpontjában aki a józan észt, és az egyszerű embereket képviseli majd ebben a féktelen káoszban. Meglátjuk, hogy hogyan működik majd ez a formula a képernyőkön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)