Hirdetés

Ha úgy érzed, meztelen szereplőkkel jobb játék lenne a Cyberpunk 2077, ezek a modok valók neked

|

Levetkőztethető Misty, Panam, Judy és Rogue is.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 karakterszerkesztője arra is lehetőséget ad, hogy szabadon állítgassuk V testrészeit és azok méretét, a ruhákat lecibálva pedig bármikor megtekinthetjük, milyen a karakterünk csupasz valójában. (Én mondjuk úgy játszottam végig az utolsó küldetést, hogy V-n nem volt ruha, de nem szándékosan, hanem mert hiába aggattam rá bármit, nem jelent meg sem a menüben, sem a játékban, csak a védelmi és egyéb bónuszokat kaptam meg.) 

A CD Projekt RED maga is elkészítette néhány karakter ruha nélküli változatát, de most néhány mod segítségével akkor is levetkőztethetjük őket, ha nem bújunk ágyba velük - és másokat is.

Hirdetés

A NexusMods oldalán, bejelentkezés, majd a felnőtt tartalmak engedélyezése után elérhető a Rogue Nude Mod, Misty ruha nélküli változata a Misty - Nude Models and Other Clothes moddal, illetve az Appearance Menu Mod, amivel Judy és Panam is meztelenné tehető. A témában ajánlott még a Nude Model Retextures Mod is, ami a főszereplőt és minden női karaktert megváltoztat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)