Hirdetés

Ha valaha felmerült benned a kérdés, mi értelme a speedrunoknak, itt a válasz

|

Megosztó jelenség a speedrun, de egy biztos: sokakat érdekel, és sokakat késztet adakozásra.

Hirdetés

A napokban lezajlott az idei téli Awesome Games Done Quick, melynek keretében ügyes, az egyes játékokat kiválóan ismerő játékosok őrületes tempóban értek azok végére. Minden bizonnyal nem először játszottak, és nem az volt az eredeti, elsődleges céljuk, hogy azonnal bedarálják az adott címeket, de így is lehet egy játék izgalmas, szórakoztató - nem csak a speedrunnereknek, a nézőknek is.

Az esemény során folyamatosan lehetett adakozni, ezúttal a Prevent Cancer Foundation részére. Soha annyi pénz nem gyűlt még össze, mint most.

Hirdetés

A szervezők bejelentették, hogy a rák megelőzését és korai felismerését támogató alapítvány 3.416.729 dollárt kap.

Az idei esemény alatt volt valaki, aki a Sekiro: Shadows Die Twice-t két óra alatt bekötött szemmel végigvitte, illetve már az It Takes Two-n és a Resident Evil: Village-en is megpróbáltak átrohanni, próbálkozásaik során pedig többen állítottak be új rekordokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Kena: Bridge of Spirits például kellő ügeysséggel és trükkök ismeretével 28 perc 35 másodperc alatt végigjátszható, a Pumpkin Jackben 44:18 az új minimum, a Webbed esetében 17:21, a Sonic The Hedgehog 4: Episode 2-nél pedig 43:47.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)