Hirdetés

Ha valaki azt mondja, hogy a lányok nem tudnak játszani, mutasd meg neki ezt a videót!

|

Ez a streamer egyszerre két gépen győzte le az Elden Ring legdurvább bossát, az egyiket táncszőnyeggel.

Hirdetés

A Soulsborne streamerek teljesen külön fajba tartoznak. Amíg az átlag gamer csak távolról csodálja a From Software játékait, ők a legkülönfélébb kihívásokkal állnak elő. Azon már meg sem lepődünk, ha valaki táncszőnyeggel áll neki a játéknak, hiszen ez még a sokoldalúbb kontrollerek közé tartozik, ha figyelembe vesszük, hogy gitárral, dobbal, horgászbottal, kormánnyal, hangvezérléssel és banánnal is játszották már ezeket a címeket.

Egy Twitch streamer, MissMikkaa azonban valami egészen új dolgot talált ki, miután egy kézzel és táncszőnyeggel is végigjátszotta az Elden Ringet: egyszerre két gépen fut nála a játék, az egyiket kontrollerrel, a másikat egy táncszőnyeggel irányítja, és a bossokat úgy kell legyőznie, hogy az sikerüljön egyszerre mindkét monitoron.

Hirdetés

A játék (és talán a From Software történetének) legnehezebb bossát, Maleniát 3 nap és 199 próbálkozás után, de sikerült legyűrnie:

Mi már attól elszédültünk, hogy néztük, de ha kíváncsiak vagytok az egész harcra, itt vissza tudjátok nézni:

Mit szóltok?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)