Hirdetés

Ha valami gáz van a Ubisoft játékok borítójával, nem a szemed csal

|

A stúdió a Watch Dogs: Legion érkezésére készülve saját játékainak borítóit hackelte meg, hogy promózza kicsit az új kalandot.

Hirdetés

Már csak egy hetet kell várni, hogy a stúdióhoz képest szokatlanul hosszú kihagyás után, megjelenjen egy újabb Ubisoft játék: a Watch Dogs: Legion.

A tavalyi év anyagi buktái után a cég valószínűleg nem bánná, ha jól fogyna a hackeres kaland harmadik felvonása, ezért komolyan megtolják a marketinget.

Jó pár videón szemlélhettük már a játékot, most azonban a Microsoft Store lett "meghackelve", így egy csomó Ubisoft játék átalakított borítóval virít a digitális boltban.

Hirdetés

Most érdemes egy kicsit böngészni a Microsoft felületén, hiszen felfedezhettek egy csomó Ubisoft által elhelyezett easter egget. A Watch Dogs: Legion védjegyévé vált, malac maszkos ellenálló egy csomó játékba beletolakodott, ezzel is jelezve a cím közelgő debütálását.

Ha nem szeretnétek egyesével átnyálazni a stúdió címeit, akkor ebben a galériában csokorba szedve is átpörgethetitek őket:

A játék október 29-én debütál és természetesen hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok majd róla, tehát érdemes lesz visszanézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)