Hirdetés

Ha van PS5-öd, és fél évig ingyen streamelnél kiváló sorozatokat, gyorsan cselekedj!

|

Az is elég, ha egy haverod PlayStation 5-jén bejelentkezel, de ezt legkésőbb holnap meg kell tenned.

Hirdetés

Az Apple TV+ nem rendelkezik olyan méretű felhasználóbázissal és annyi tartalommal, mint riválisai, viszont a saját gyártású tartalmainak színvonalára alaposan odafigyel, a minőséget előbbre tartja a mennyiségnél.

Ennél fogva nem meglepő, hogy olyan sorozatok találhatók meg a szolgáltatás kínálatában, mint az ismert neveket (Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell) felvonultató The Morning Show, az Emmy-jelölt Ted Lasso, a Joel Kinnaman nevével fémjelzett For All Mankind, a kritikusok által egekig magasztalt Különválás vagy éppen a Mythic Quest, amely Rob McElhenney (Felhőtlen Philadelphia) főszereplésével a gamereket célozza meg. 

Hirdetés

Van tehát mit nézni az Apple TV+-on, a PlayStation 5-tel rendelkezők pedig még ha sietnek, bezsákolhatnak hat hónapnyi ingyenes hozzáférést. Aki holnapig, azaz július 22-ig letölti és megnyitja az Apple TV alkalmazást a konzolján, majd bejelentkezik az Apple ID-jével, már hozzá is férhet az ajándékhoz (bármilyen platformon). Az ajánlat új és meglévő előfizetők számára egyaránt elérhető, kivéve akkor, ha valaki a cég számos egyéb előfizetéséhez is hozzáférést adó Apple One-t használja.

A promóció egyébként már régóta elérhető, a Ted Lasso 2. évadának elrajtolásához időzítették eredetileg. Most is vannak friss saját tartalmak a platformon, a Taron Egerton főszereplésével készült bűnügyi dráma, a Black Bird például nemrég jelent meg, a Jason Momoa közreműködésével készült See pedig hamarosan be is fejeződik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)