Hirdetés

Újabb ítélet született a tragédiába torkollott swatting ügyében

|

A második vádlott is részt vett a halállal végződő viccelődésben, így a bíróság rá is börtönbüntetést szabott ki.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki jól ismeri a nem túl vicces swatting nevű jelenséget, amikor valaki mondvacsinált okokból, pusztán "poénként" ráküldi a kommandósokat valakire, 2017-ben pedig egy ilyen rossz vicc végül egy ártatlan ember halálával végződött. Az egyik vádlottat azóta már elég komoly börtönbüntetésre ítélték, és nemrég újabb előrelépés történt az ügyben.

Hirdetés

Casey Viner volt az, aki miután elvesztett egy másfél dolláros fogadást a Call of Duty: WWII-ben, felkért valakit, hogy küldje rá a kommandósokat az ismerősére, akivel játszott. Később aztán megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat, ezért összeesküvéssel, valamint az igazságszolgáltatás akadályozásával vádolták meg. A hírek szerint a fiatalt a bíró 15 hónapos börtönbüntetésre ítélte, továbbá két évre eltiltotta bármiféle játékos tevékenységtől.

Ti egyetértetek az ítélettel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)