Hirdetés

Half-Life 2 film - segíts elkészíteni a harmadik részt

|

Készülget a Half-Life 2 Escape From City 17 harmadik része, de az alkotóknak a ti segítségetekre is szükségük van.

Hirdetés

A Half-Life 2 Escape From City 17 az egyik legjobban sikerült rajongói film, amit valaha láttunk, olyan speciális effektek vannak benne, amik sok B-filmet is szégyenbe hoznak. " target="_blank">Sharknado megvan?!

Sajnos pont ez az amiért a Half-Life 2 film harmadik részének készítése problémákba ütközött, mert egy CG effektes csapat munkája a legdrágább dolog és ennyi pénzt nehéz összeszedni. A film producere, Frank Gugliuzzi a korábbi epizódokban is segédkezett és most az Escape From City 17 Part 3 elkészítéséhez a rajongók és a játékosok segítségét kéri.

Elindult egy IndieGoGo kampány, ahol a 50 000 dollárt igyekszik összeszedni a Purchase Brothers, hogy befejezhessék a filmet. Még négy hét van hátra és még csak (vagy már) 1000 dollárt sikerült összegyűjteni, szóval ha Half-Life 2 rajongók vagytok, vagy csak szimplán szeretnétek támogatni a csapatot, mert jónak tartjátok a kezdeményezést, akkor ezt a hivatalos oldalon megtehetitek.

Köszi, Kotaku.

Nektek tetszett a Half-Life 2 Escape From City 17?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)