Hirdetés

Bizarr sportokat kezdtek űzni a Half-Life: Alyx játékosai

|

Tudtátok, hogy a Half-Life: Alyxben kosarazni, amerikai focizni, vagy akár golfozni is lehet? A lehetőségek tényleg végtelenek, ahogy ezt egy mókás videó is bizonyítja.

Hirdetés

A Half-Life: Alyx elsöprő sikert aratott, temérdek 10/10-es pontszámot zsebelt be, a kritikusok és a játékosok is áradoznak róla. Vitán felüli tehát, hogy egy remek VR-játékról van szó, de könnyen lehet, hogy még nem mindenki fedezte fel az összes rejtett érdemét a Valve címének. Most ugyanis kiderült, hogy az Alyx tulajdonképpen egy remek sportjáték is egyben. 

Hirdetés

A PC Gamer alábbi videójában sok sportág "Half-Life verzióját" nézhetitek meg, akad itt kosárlabda, baseball, bowling, golf, vagy épp amerikai foci, de olyan extrém megoldások is feltűnnek, mint például az ujjbábozás.

És miért különleges mindez? Nos azért, mert klasszikus sportszerek helyett kizárólag a Half-Life: Alyx VR-világának tárgyait használják fel, leginkább a végtelenül rusnya headcrabeket, akik a jelek szerint tökéletesen megfelelnek a lasztik helyettesítésére. A karantén miatt otthon ragadt játékosok így gond nélkül köthetik össze a kellemeset a hasznossal, a VR-kalandból pillanatok alatt sportjátékot varázsolhatnak, így pedig a napi testmozgást is simán kipipálhatják. Kérdés, hogy a digitális tesiórán ezt elfogadja-e majd a tanár, vannak kétségeim. 

Ha kíváncsi vagy a Half-Life: Alyx lezárására (ami a harmadik részt is előrevetíti), akkor ide, ha pedig a széria történetét akarod feleleveníteni, akkor ide érdemes kattintanod. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)