Hirdetés

Van olyan hivatalos Half-Life projekt, aminek megjelenik a harmadik része

|

A hivatalos licenccel rendelkező képregény, a Half-Life: A Place in the West harmadik fejezete hamarosan megvásárolható lesz a Steamen.

Hirdetés

A Half-Life most már nagyon úgy tűnik, hogy csak a különböző rajongói projektekben él tovább. A fő részekkel vagy a HL2 epizodikus folytatásaival ellentétben a Gordonéktól távol játszódó sztorinak hamarosan megérkezik a harmadik fejezete is.

Hirdetés

A 2014-ben útjára indult A Place in the West történetében egy katonai kommandó gyermekek elrablásába kezd, az ügyet pedig egy édesapa, egy fiatal tudós és egy vortigaunt harcos próbálja felgöngyölíteni. A támadók nyomai egy New Franklin nevű városig vezetnek, ahol hadakozó klánok, egy gonosz kísérlet, egy összeesküvés és a Combine egyre növekvő veszélye várja őket. A tervezett tizenhárom közül az első fejezet, amit innen ingyen letölthettek, tavaly szeptemberben jelent meg, hamarosan, július 21-én pedig már a harmadik rész érkezik. A nyitányon kívül egyébként mindegyik fejezetért másfél eurót kérnek az alkotók.

Ti elolvassátok a képregényt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)