Hirdetés

Még mindig készül a Half-Life és a Portal film

|

Miközben az Assassin's Creed és a Warcraft mozik premierjét várjuk, a háttérben több más, izgalmas adaptáció is születőben van.

Hirdetés

Sajnos (vagy nem sajnos, majd mindenki eldönti magának) valószínű, hogy előbb kapjuk meg a Half-Life és Portal filmeket, mint a játéksorozatok harmadik részeit. 

Bár még filmről sem tudni, mikor kerülhet a mozikba, J. J. Abrams egy - egyébként a 10 Cloverfield Lane kapcsán adott - interjújában megerősítette, hogy mindkét projekt halad. Már megvannak az írók, és mindkét adaptáció esetében dolgoznak a sztorin, de egyelőre nem állnak úgy, hogy bármi érdekeset tudjon mondani. A Valve és Abrams lehetséges együttműködéséről 2013-ban hallottunk először, és tulajdonképpen utoljára is. Várunk türelemmel.

Ti melyiket néznétek meg a kettő közül? Szerintetek van értelme filmet csinálni ebből a két franchise-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)