Hirdetés

Half-Life: The Freeman Chronicles - megvan a pénz, kezdődhet a forgatás

|

Új websorozat készül a Half-Life világában, melyhez sikerült összekalapozni a megfelelő összeget.

Hirdetés

Bár 2007 óta nem kaptunk új részt a Half-Life sorozatból, még mindig rengeteg rajongó van, akit érdekel a játék. Rengeteg rajongói film, történet készül, mely mind azt az üzenetet hordozza, hogy hol van már a Half-Life 3. Sehol - tudjuk a választ.

Most viszont egy sokkal komolyabb projekt kezdődött. A ChariotDrive, akiknek például az „Enter The Freeman” című kisfilmet is köszönhetjük, összeállt az Infectious Designer kis csapatával, hogy összehozzanak egy hatrészes websorozatot, melynek a The Freeman Chronicles címet adták, és melyhez a Kickstarteren keresztül kértek támogatást.

Az eredetileg kitűzött 12 ezer dolláros célt sikerült kétszeresen is teljesíteni. A készítők megígérték, hogy a most rendelkezésre álló 25 ezer dollárból egy centet sem tesznek zsebre, mindet a sorozat elkészítésére költik. Az események során láthatjuk majd Gordont, ahogy eléri a felszínt, úton a Lambda komplexumba. A főellenség a HECU parancsnoka lesz. Na, ki kíváncsi rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)